Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie

Marianne Notschaele-den Boer - vorige levens - reïncarnatietherapie
Marianne op Twitter (klik op afbeelding)

4 november 2017

1 op de 4 Nederlanders gelooft in reïncarnatie - onderzoek van Nuvema, november 2017

(c) afbeelding Nuvema

Beestenbende - Nederlanders komen graag terug als dier, na hun dood

Nuvema (Nederlandse Uitvaart Verzekering Maatschappij) onderzocht hoe duizend Nederlanders denken over reïncarnatie. De uitkomst: "Meeste Nederlanders willen als kat of vogel terugkomen"... tja. Waarom vragen ze mij nou nooit eens voor zo'n enquête?


Ik citeer een stukje uit dit 'verslag': "Ruim een kwart van de Nederlanders gelooft dat ze na hun dood terugkomen als een nieuw wezen. Dat blijkt uit een enquête van uitvaartverzekeraar Nuvema. Wanneer gesteld dat ze in een nieuw leven terugkomen als dier, willen de meeste Nederlanders een kat of vogel terugkomen. Van de 1000 ondervraagden antwoordt 26,5% bevestigend op de vraag of zij geloven in reïncarnatie. Wanneer ze voor de keuze worden gesteld dat ze al dier terugkomen, wil 21,8% terugkomen als kat. Op voet gevolg door de vogel (20,4%). De hond maakt de top-3 af met 14,1%. De muis is het minst populair met 0,1%. Ook gaf toch een groot deel aan dat zij toch echt het liefst terugkomen als mens."
Bioloog Freek Vonk komt graag terug als luiaard, las ik. Ik kom de volgende keer gewoon weer terug als mens. Stukken interessanter.

Lees hier het hele artikel op de site van Nuvema. 

Groetjes,

Marianne Notschaele-den Boer
Reïncarnatietherapeut/auteur